Haspel 25 meter

Unieke code: 17003
 
 

Artikel omschrijving

 

Tijdelijke stroomvoorziening nodig? 

Deze haspel heeft een lengte van 25 meter.  

 

Verder hebben wij ook nog:

 

Naast dit leuke product heeft De Feestverhuurder nog andere producten die samen gehuurd kunnen worden om uw feestje, partijtje of evenement onvergetelijk te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oud hollandse spelletjes als een sjoelbak, blikgooien, electrisch stokvangen, bibberspiralen, eendjes vissen, brugsche tolbak, balans, gatenkaas, rad van avontuur, ringgooien, kleur dobbelen, bowling, hamertjesspel en valentino biljart. Maar ook voor uw springkussens, hindernisbanen en tenten kunt u bij ons terecht.

Verder leveren we fun-food artikelen als popcorn machines met popcorn ingrediënten, suikerspinmachines met ingrediënten, friteuses, accessoires voor de apparaten zoals een windkap en onderwagen voor de suikerspinmachine en een onderwagen voor de popcornmachine. Verder zit er een poffertjesplaat met poffertjes mix, een hotdogmachine en broodjeswarmers en deze zijn allebei ook te huren met een kraam zodat deze buiten netjes neergezet kunnen worden.

Ook leveren we meubilair dat gebruikt kan worden voor elk feestje zoals statafels met rokken, topcovers, buffettafels en bijbehorende rokken, luxe stoelen en stoelhoezen, klapstoeltjes, bierbankensets en losse bierbanken en biertafels, parasollen en parasolvoeten.

Verder leveren we leuke buitenspelletjes als een skelterparcours, 4 op een rij, bowling, boter kaas en eieren, cilinder kegelen, domino XL, frisbee werpen, limbo dansen, mikado XL, reuze jenga, ski loop, de speelkist, 4 op een rij XL, twister XXL, mens erger je niet XXL, willem tell kruisboog schieten, safari schietspel, ballengooien clown, toren van hanoi, jenga muur, reuzen kaartspel, tafeltennisballetjes, tafeltennistafels en tafeltennisbadjes.

Kortom, u bent bij De Feestverhuuder op het juiste adres op het gebied van feesten, evenementen en partijen!

Vragen? Neem gerust contact met ons op en wij kijken hoe we uw feestje onvergetelijk kunnen maken.

 
 
 
 
Printen
 
Verhuurprijs€ 5,95
Verhuurprijs zonder BTW€ 4,92
Bedrag BTW€ 1,03
 
 
 
 

Beoordelingen

Er zijn nog geen geen recensies voor dit artikel.