logo Feestverhuurder

Bezorgen & Service

Administratiekosten


Bij bestellingen van minder dan € 50,- aan verhuurartikelen zijn wij genoodzaakt om € 15,- administratiekosten in rekening te brengen.

Bezorgen

Bestellingen tot € 100,-
Bij bestellingen van minder dan € 100,- aan verhuurartikelen is het uitsluitend mogelijk om het gehuurde op te halen in ons magazijn in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Bestedingen boven € 100,-
Bestellingen van minimaal €100,- kunnen wij bij u op locatie bezorgen. Voor afleverlocaties binnen een straal van 15km vanaf ons adres in Capelle aan den IJssel rekenen wij géén bezorgkosten. Voor locaties vanaf 15km vanaf ons post adres in capelle aan den IJssel rekenen wij € 2,- per kilometer. Berekeningen worden gedaan m.b.v. anwb.nl vanaf postcode 2907 WE. De bezorgkosten worden bij uw bestelling automatische uit gerekend.

Kosteloos verplaatsen bij slecht weer

Niets is zo veranderlijk als het weer, zeker in Nederland. Wij willen natuurlijk niet dat uw feest of evenement in het water valt. Is er op de datum van uw evenement 70% kans op regen volgens buienradar, dan kunt u het bestelde materiaal kosteloos verplaatsen naar een andere datum. U kunt dit tot uiterlijk 2 dagen dag voor de huurdatum 17:00 uur melden. 

Bezorgen voor 9:00 uur en ophalen na 21:00 uur.

Wij kunnen de gehuurder artikelen bezorgen voor 9:00 uur sóchtens en ophalen na 21:00 uur echter rekenen wij hier een extra tarief voor van 55,- ex btw.