logo Feestverhuurder

Zeskampspelen

Geeft u een feest of organiseert u een evenement? Vermaak uw gasten met zeskampspelen. U huurt ze gemakkelijk bij De Feestverhuurder.

Zeskamp spellen

Voor al uw materialen en benodigdheden

De Feestverhuurder is sinds 2010 uw partner voor al uw feesten en evenementen. Bij ons huurt u gemakkelijk en voordelig alle materialen om van uw feest een succes te maken. Van springkussens tot diverse binnen en buiten spellen tot partytenten en meubilair. U kunt bij De Feestverhuurder ook een popcornmachine huren met alle benodigdheden. We verhuren ook van alles om zelf suikerspinnen te maken op uw evenement.

Ongedwongen sfeer

Activiteiten geven een evenement een ongedwongen sfeer. Zeskampspelen zorgen gegarandeerd voor een grote dosis plezier voor jong en oud. Touwtrekken, slanglopen, zaklopen en complete stormbanen. U huurt het allemaal bij De Feestverhuurder. Ook een erepodium, stopwatch en afzetpaaltjes kunt u meteen bij ons huren om uw zeskampspelen compleet te maken.

Ophalen of bezorgen

Bij bestellingen van meer dan 100 euro bezorgen wij uw bestelling kosteloos op locatie binnen een straal van 15 kilometer rond Capelle aan den IJssel. Bestellingen onder de 100 euro kunt u ophalen in ons magazijn in Nieuwerkerk aan den IJssel. Is er op de datum van uw evenement meer dan 70% kans op regen? Dan kunt u tot 2 dagen voor de huurdatum kosteloos uw bestelling eenmalig verplaatsen naar een andere datum. Zo zorgt u dat uw feest niet in het water valt door slecht weer.

Of u nu een buurtfeest, open dag, personeelsfeest of een andere evenement organiseert. Met de materialen en spellen van De Feestverhuurder wordt het echt een feest!

 

Aanbod