logo Feestverhuurder

Stormbaan Huren

Om op een feest of evenement voor vermaak voor jong en oud te zorgen kunt u bij De Feestverhuurder een stormbaan huren. Een stormbaan is voor iedereen leuk. Plezier gegarandeerd. En er zijn veel verschillende mogelijkheden zoals een estafette waardoor het niet alleen heel leuk is maar ook zorgt voor competitie en teambuilding. Ga zo snel mogelijk naar de overkant en ontwijk alle obstakels die u tegenkomt.

Stormbaan Huren

Maak combinaties en creëer een superstormbaan

Voor een personeelsfeest, sport- of buurtverenigingen, schoolfeest of welk feest dan ook kunt u een stormbaan huren bij De Feestverhuurder. Er zijn verschillende versies en varianten dus voor elke locatie en elk budget is wel een geschikte stormbaan te vinden. U kunt de stormbanen ook met elkaar combineren om zo een extra grote stormbaan te creëren. U kunt bijvoorbeeld nog een klim- en glijbaan aan uw stormbaan toevoegen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook voor al uw andere benodigdheden en materialen

U kunt bij De Feestverhuurder niet alleen een stormbaan huren maar ook voor springkussens, allerlei spellen voor binnen en buiten zoals opblaasbare spelattracties, zeskamp en Oud Hollandse spellen. Ook voor allerlei partytenten, meubilair, aankleding en decoratie en serviesgoed kunt u bij ons terecht. Alles wat u nodig heeft aan materialen voor uw feest kunt u bij ons huren. Kunt u op de website niet vinden wat u zoekt? Neem dan even contact met ons op. Wij doen er alles aan om uw gewenste product toch bij u te kunnen leveren.

Aanbod