logo Feestverhuurder

Popcornmachine huren

Bij een feest of evenement horen snacks. Bij De Feestverhuurder kunt u hiervoor een echte popcornmachine huren. Een losse popcornmachine huurt u al voor slechts 45 euro. De machine kan in een gewoon stopcontact en poppen maar! U kunt ook een popcornmachine huren op een mooie onderwagen. Voor een extra nostalgisch tintje maar ook praktisch want zo kan de popcornmachine gemakkelijk verplaatst worden en is ook gelijk op de goede ergonomische hoogte.

popcornmachine Huren

Machine en ingrediënten

De ingrediënten om de popcorn te maken kunt u ook direct bij ons bestellen. We hebben pakketten samengesteld voor 50 personen bestaande uit popcornmais, fles olie, 50 popcornzakjes en popcornsuiker of popcornzout. Bij De Feestverhuurder kunt u niet alleen een popcornmachine huren maar ook een suikerspinkar of -machine en daarbij alle ingrediënten voor roze, blauwe of groene suikerspinnen. Met deze lekkernijen maakt u van uw evenement een echt feestje. Heeft u na het feestje geen zin om het schoon te maken? Dan doen wij het toch voor u. Voor slechts 10,- zorgen wij dat de machine weer schoon is voor het volgende feestje.

Van stormbaan tot rode loper

Bij De Feestverhuurder kunt u terecht voor al uw benodigdheden en materialen voor uw feest en evenement. Familiefeest, personeelsfeest, buurtfeest, bedrijfsfeest of open dag. Wat voor feest u ook geeft, bij De Feestverhuurder vindt u alles wat u nodig heeft. Van partytenten en meubilair tot verschillende serviesgoed en benodigdheden om te koelen of te verwarmen kunt u bij ons terecht. Ook voor decoratiematerialen zoals ballonnenbogen, pilaren en blikvanger kunt u bij ons terecht.

Combinatiepakketten

Extra voordelig zijn de combideals waarbij u verschillende producten samen kunt huren voor een pakketprijs. Zo kunt u bijvoorbeeld een popcornmachine huren in combinatie met een springkussen en een suikerspinmachine plus de ingrediënten voor popcorn en suikerspinnen. Of een partytent in combinatie met statafels met tafelrok en bloemversiering, ledverlichting en een heater.

Aanbod