logo Feestverhuurder

Attractieverhuur

Voor attractieverhuur kunt u terecht bij De Feestverhuurder. Een feest of evenement wordt echt leuk als er activiteiten zijn. Activiteiten zoals spellen, springkussens of stormbanen zijn een garantie voor plezier voor jong en oud.

Attractieverhuur

Vertier voor jong en oud

In ons assortiment hebben wij verschillen sport- en spelattracties. In onze attractieverhuur hebben wij diverse opblaasbare spellen. Er zijn kleinere spellen zoals sneeuwballen gooien, de hongerige leeuw en een honkbalspel. U kunt ook kiezen voor een combipakket van 4 verschillende spellen. Opblaasbaar limbodansen is niet alleen voor kinderen leuk. Ook voor volwassenen zorgt dit voor veel vermaak. Of wat dacht u van een opblaasbaar dartbord, boxring of zelfs een voetbalveld of een complete doolhof zijn mogelijk. En natuurlijk verhuren wij ook diverse springkussens, stormbanen en klim- en glijbanen. U kunt ook verschillende items combineren om een superstormbaan te creëren. Neem voor advies gerust contact op met onze attractieverhuur. Zij kunnen u informeren over de verschillende mogelijkheden.

Voor de inwendige mens

Van al dat spelen krijgen uw bezoekers natuurlijk ook honger en dorst. Bij De Feestverhuurder kunt u ook popcorn- en suikerspinmachines huren. En de ingrediënten kunt u ook meteen bestellen. Ook een poffertjesplaat en zelfs een ijs vrieskast kunt u bij ons huren. Met een biertap, koelkast en groot koffiezetapparaat kunt u uw gasten voorzien van iets te drinken. Meubilair en zelfs het serviesgoed kunt u bij ons huren. Een adres voor al uw benodigdheden voor uw feest. Neem gerust even contact met ons op om een en ander door te nemen. Wij denken graag met u mee. Bent u naar iets op zoek dat u niet terugvindt op de website? Neem ook dan even contact met ons op. Wij kunnen het vast voor u verzorgen.

Aanbod