logo Feestverhuurder

Springkussen huren

Wilt u een springkussen huren? Dan bent u bij De Feestverhuurder aan het juiste adres. U huurt al een springkussen voor 65 euro! En natuurlijk hebben wij veel verschillende varianten.

inflatable bouncy castle a frame standard 4 444x308

Gegarandeerd plezier

Een springkussen geeft een feest of evenement direct een feestelijk tintje. Het zorgt voor veel vermaak bij de aanwezige kinderen. Zet een kleurig springkussen op uw terrein en de kinderen zullen er op afvliegen! U kunt een springkussen huren in de vorm van een kasteel, met glijbanen of zelfs een compleet piratenschip.  

Stormbanen

Voor de grotere kinderen en volwassenen kunt u niet alleen een springkussen huren maar ook complete stormbanen. Door combinaties te maken creëert u een super grote stormbaan. Fun, competitie en teambuilding zijn daarin sleutelwoorden. Neem gerust contact met ons op voor advies en bespreek de mogelijkheden met een van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee en met onze kennis en ervaring weet u zeker dat u niets vergeet. Wij helpen u graag om van uw feest een succes te maken.

Voor kleine en grote evenenementen

Een springkussen zorgt gegarandeerd voor plezier. Leuk voor grote en kleine evenementen. Voor een kinderverjaardag tot buurtfeest en van bedrijfsfeest tot schoolfeest. De springkussens moeten altijd begeleid worden door iemand van 18 jaar of ouder.

Wilt u een springkussen huren? Bekijk dan de verschillende varianten op de website en kies uw favoriet voor uw eigen feest of evenement. Bekijk ook eens onze combideals. Dit zijn pakketten met verschillende items bij elkaar. Zo combineert u bijvoorbeeld een springkussen met een een popcorn- en suikerspinnenkar plus de benodigde ingrediënten.

Aanbod