logo Feestverhuurder

Hangende terrasverwarming 750-1500 watt

Unieke code: 10021
 
Hangende terrasverwarming 750-1500 watt
Hangende terrasverwarming 750-1500 watt
Hangende terrasverwarming 750-1500 watt
Hangende terrasverwarming 750-1500 watt
Hangende terrasverwarming 750-1500 watt
Hangende terrasverwarming 750-1500 watt
 
 

Artikel omschrijving

 
Warmtestraler geschikt voor binnen en buiten.
 
Deze hang terraswarmer is perfect geschikt voor onze tenten. U kan hem makelijk in het midden hangen van onze tenten.
De warmtelamp is door middel van een trekkoord op 750 of 1500 Watt in te schakelen. Geniet van lang buiten zitten in de zomer met deze terrasheater.
 
Dankzij het mooie ontwerp zorgt deze terrasverwarmer niet alleen voor lekkere warmte, maar ook voor een fijne sfeer. Bovendien is deze terrasverwarmer spatwaterdicht (IP24).
 
De heater kan ongeveer 10 a 15m2 tent verwarmen. Voor de grotere tenten adviseren wij een gasheater of meerdere electrische heaters te huren. 
 
 

Dit artikel wordt compleet geleverd met:

- 1x Hangende terrasheater 

- 1x 3 meter verlengkabel

 

Dit artikel heeft 1 stroomhaspel nodig. Deze kunt u bij ons erbij huren.

 

Verder hebben wij ook nog:

Naast dit leuke product heeft De Feestverhuurder nog andere producten die samen gehuurd kunnen worden om uw feestje, partijtje of evenement onvergetelijk te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oud hollandse spelletjes als een sjoelbak, blikgooien, electrisch stokvangen, bibberspiralen, eendjes vissen, brugsche tolbak, balans, gatenkaas, rad van avontuur, ringgooien, kleur dobbelen, bowling, hamertjesspel en valentino biljart. Maar ook voor uw springkussens, hindernisbanen en tenten kunt u bij ons terecht.

Verder leveren we fun-food artikelen als popcorn machines met popcorn ingrediënten, suikerspinmachines met ingrediënten, friteuses, accessoires voor de apparaten zoals een windkap en onderwagen voor de suikerspinmachine en een onderwagen voor de popcornmachine. Verder zit er een poffertjesplaat met poffertjes mix, een hotdogmachine en broodjeswarmers en deze zijn allebei ook te huren met een kraam zodat deze buiten netjes neergezet kunnen worden.

Ook leveren we meubilair dat gebruikt kan worden voor elk feestje zoals statafels met rokken, topcovers, buffettafels en bijbehorende rokken, luxe stoelen en stoelhoezen, klapstoeltjes, bierbankensets en losse bierbanken en biertafels, parasollen en parasolvoeten.

Verder leveren we leuke buitenspelletjes als een skelterparcours, 4 op een rij, bowling, boter kaas en eieren, cilinder kegelen, domino XL, frisbee werpen, limbo dansen, mikado XL, reuze jenga, ski loop, de speelkist, 4 op een rij XL, twister XXL, mens erger je niet XXL, willem tell kruisboog schieten, safari schietspel, ballengooien clown, toren van hanoi, jenga muur, reuzen kaartspel, tafeltennisballetjes, tafeltennistafels en tafeltennisbadjes.

Kortom, u bent bij De Feestverhuuder op het juiste adres op het gebied van feesten, evenementen en partijen!

Vragen? Neem gerust contact met ons op en wij kijken hoe we uw feestje onvergetelijk kunnen maken.

Extra service:
Opbouw
 
 
 
 
 
Printen
 
Verhuurprijs€ 15,00
Verhuurprijs zonder BTW€ 12,40
Bedrag BTW€ 2,60
 
 
 
 

Beoordelingen

Er zijn nog geen geen recensies voor dit artikel.
 

Verwante artikelen

HOT

Haspel 25 meter

Verhuurprijs€ 5,95
Verhuurprijs zonder BTW€ 4,92
Bedrag BTW€ 1,03
HOT

Haspel 50 meter

Verhuurprijs€ 7,95
Verhuurprijs zonder BTW€ 6,57
Bedrag BTW€ 1,38